Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی>سلامت - همشهری آنلاین:
شیر مادر مخلوطی از انواع مواد مغذی است که نه تنها نیاز بدن نوزاد به انرژی را فراهم می‌کندبلکه حاوی فاکتورهایی است که سبب ارتقاء ایمنی بدن نوزاد شده و از بروز عفونت جلوگیری می‌کند.

در دوران پس از زایمان تغذیه کامل و مغذی، تاثیر مستقیمی بر نحوه تولید شیر مادران دارد.

با موثرترین گزینه‌های غذایی گیاهی برای افزایش تولید شیر بخصوص براي تازه مادرها آشنا شويد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جو: جو منبع غنی از آهن بوده و نه تنها در افزایش شیر مادر موثر است، بلکه به حفظ آب بدن مادر در دوران شیردهی نیز کمک می‌کند. شما می‌توانید جو را جوشانده و در طول روز استفاده کنید. همچنین می‌توانید جو را با سایر سبزیجات مورد علاقه خود ترکیب کرده و روزانه از آن‌ها استفاده کنید. این ماده غذایی شامل فیبر بوده و به راحتی هضم می‌شود. یک کاسه جو دو سر، غذای کاملی برای صبحانه است. اگر فکر می‌کنید که بلغور جو دوسر برای شما اشتهاآور نیست، شما می‌توانید به جای آن از کوکی‌های جو دو سر استفاده کنید. اسفناج: اسفناج و برگ چغندر حاوی آهن، کلسیم و اسیدفولیک است. اسفناج و برگ چغندر برای برای درمان مادران مبتلا به کم خونی ضروری است. اسفناج حاوی مواد شیمیایی گیاهی خاصی است که می‌تواند به پیشگیری از سرطان پستان کمک کند. به یاد داشته باشید که اسفناج را در حد اعتدال مصرف کنید، زیرا خوردن بیش از حد آن می‌تواند منجر به اسهال در نوزاد شما شود. سیر: سیر دارای ترکیبات شیمیایی است که در دوران شیردهی به مادران کمک می‌کند. مصرف سیر، مادر و کودک را از هر نوع سرطان در امان نگه می‌دارد. چند حبه سیر را در روغن سرخ کرده و در سوپ خود استفاده کنید. همچنین، شما می‌توانید سیر را به عنوان یک سبزی نیز مصرف کنید. یکی دیگر از روش‌های استفاده از سیر این است که تعداد انگشت شماری از حبه‌های آن را در روغن سرخ کرده و با برنج بخارپز مخلوط کنید، این ماده غذایی را به صورت روزانه و میان وعده استفاده کنید. زیره: مصرف دانه زیره باعث افزایش شیر مادر می‌شود. البته مادران باید اطمینان حاصل کنند که زیره را در حد اعتدال مصرف می‌کنند. دانه‌های زیره چربی سوز بوده و باعث افزایش اشتها می‌شوند. مصرف آن‌ها از تحرک دستگاه گوارش مانند اسیدی شدن معده جلوگیری می‌کند. برای استفاده کردن از زیره در وعده‌های غذایی روزانه، پودر زیره را به شیر یا هر نوشیدنی دیگری می‌توان اضافه کرد. زردآلو: در طول دوران بارداری و بعد از آن، تعادل هورمونی در بدن مادران از بین می‌رود. زردآلو خشک حاوی مواد شیمیایی خاصی است که این تعادل را در سطح هورمون‌های بدن برقرار می‌سازد. زردآلو یک منبع غنی از کلسیم و فیبر بوده و به افزایش شیر مادران کمک می‌کند. زردآلو و گردو را به همراه بلغور جو دوسر از رژیم غذایی دوران شیردهی خود حذف نکنید.

*وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر نقش ماماها در افزایش زایمان طبیعی و کاهش سزارین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی پیامی به مناسبت روز ماما صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه کسانی است که نخستین لحظه‌های شوق انگیز زیستن را نظاره‌گر هستند.

تلاش جامعه مامایی در راستای کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی، ارتقای بهداشت باروری، انجام مشاوره‌ها و آموزش‌های دوران بارداری، مراقبت‌های مادر و نوزاد و پایش رشد کودک و سلامت زنان جامعه و تأمین سلامت و کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان که یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار می‌رود، ستودنی است.

اگرچه آموزش همگانی و ارتقای سلامت کار دشواری است اما ترویج زایمان طبیعی و توسعه بلوک‌های زایمان قطعاً فردایی بهتر را برای هر جامعه نوید می‌دهد.

در این راستا با عنایت به سیاست‌های جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، توجه به مامایی و توانمندسازی ماماها و تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان اعم از پوشش‌های بیمه‌ای و رفع مشکلات صنفی ضروری است.

جامعه مامایی با بهره‌گیری از دانش و تخصص، مهارت و تجربه به آموزش و فرهنگ‌سازی در جمعیت تحت پوشش خود می‌پردازند تا بستر مناسبی فراهم آورند برای این که جامعه‌ای سالم، پویا، پرنشاط با حضور مادران و کودکانی سالم داشته باشیم.

اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی ماماهای شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ویژه اساتید، دانشجویان و ماماهای فعال در واحدهای بهداشتی و درمانی، از تلاش‌های این عزیزان در راستای سلامت مادران و کودکان قدردانی کرده و توفیق، سلامت و سربلندی یکایک آنان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

کد خبر 750835

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • ادای احترام زیبای ختافه به مادران بازیکنان (عکس)
  • بازیکنان لالیگا همراه مادرشان در زمین مسابقه!
  • قدردانی بسیار خاص و متفاوت از مادران در لالیگا اسپانیا | روز مادر در استادیوم | ویدئو