Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اولین همایش زایمان طبیعی در رشت با بیان نقش ارزنده ماده آغوز در شیر اولیه گفت: این ماده غذایی طی پروسه زایمان طبیعی از بدن مادر خارج می شود و به دلیل وضع حمل بارداری غیر طبیعی مانند سزارین این سیر طبیعی از بین رفته و بدن نوزاد ایمن نمی شود.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر شاهرخ یوسف زاده در اولین جشنواره زایمان طبیعی که صبح چهارشنبه  دررشت برپا شد گفت: زایمان تنها بیماری است که بر خلاف همه  بیماریها که  فضای بدی را در خانواده ایجاد میکند ؛  با لذت و شعف و شادمانیهمراه است  و بهترین لحظه ها  را در زندگی مادر و اطرافیانش رقم میزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف زاده چابک اظهار داشت  :طی سالهای گذشته استان گیلان در افزایش بی رویه زایمان سزارینف استان پیشتاز بودو

وی گفت :زایمان یک روند طبیعی است که اگر فردی این هدایت را انجام ندهد این زایمان به صورت خودکار و خودبخودی صورت میگیرد .

وی گفت :یکی از مواردی که از زایمان طبیعی استقبال نمیشود درد مادر هنگام زایمان است اما اکنون روشهای متعددی در ترویج زایمان طبیعی وجود دارد که مادر  درد را حس نکند و احتمال آسیب به مادرو نوزاد در این روش به حداقل می رسد .

یوسف زاده با اشاره به نحوه آموزش دهی مادران باردار و لزوم ترویج زایمان طبیعی خاطر نشان کرد:

آگاهی رساندن و اعتماد سازی زنان باردار از زایمان طبیعی ، وجود فضای مناسب برای زایمان طبیعی و وجود همسر زن باردار و همراهی کردن با او در هنگام زایمان به سلامت مادر و کودک کمک شایانی میکند.

یوسف زاده با بیان نقش  اولین ساعات شیردهی مادر به کودک گفت: در آغاز شیردهی در ۴۸ ساعت اول ماده ای به نام آغوز ترشح میشود که شاید  ارزش غذایی نداشته باشد اما ارزش ایمنی بسیار بالایی دارد که در خون مادر وجود داشته و در همان ساعات اولیه به نوزاد منتقل میشود .

وی افزود: نوزادی که به دنیا می آیند اگر از مصرف این شیر محروم باشند از این ایمنی نیز محروم میباشد و به همین علت است که اولین واکسن در دوماهگی به نوزاد زده میشود چون بدنش ایمن است .

وی افزود: ماده آغوز طی پروسه زایمان طبیعی صورت میگیرد و به دلیل وضع حمل بارداری غیر طبیعی مانند   سزارین این سیر طبیعی از بین رفته و بدن نوزاد ایمن نمی شود.

وی در پایان گفت: اهمیت شیر آغوز و افزایش دانش زایمان طبیعی جهش بزرگی را در زایمان طبیعی ایجاد خواهد کرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه

شیوا کاظمی، مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با گرامیداشت ۱۷ اردیبهشت‌ماه روز جهانی ماما با شعار «نقش ماما در نجات محیط ریست»، گفت : در کشور ایران به دلیل مشکلاتی که از نظر پیری جمعیت داریم این شعار با عنوان «هر ماما، یک سفیر جوانی جمعیت» اعلام شده است.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت عهده‌دار بیش از ۶۰ درصد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است که عمده‌ترین این نقش‌آفرینی توسط ماما‌ها اجرا می‌شود.

مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه بهترین کُنشگران جوانی جمعیتی ماما‌ها هستند، افزود: هدف از نامگذاری این روز به نام ماما بیان توانایی و نقش حرفه مامایی در ارتقای سلامت مادران و نوزادان است.

وی در رابطه با ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین، تصریح کرد: براساس ماده ۵۰ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور سالانه باید ۵ درصد زایمان‌های سزارین را کاهش دهند.

کاظمی در مقایسه زایمان طبیعی و سزارین، گفت: سزارین سبب محدود شدن تعداد بارداری‌ها می‌شود، مادران سزارینی ۲ نهایتا ۳ تا بچه می‌توانند باردار شوند، اما زایمان طبیعی محدودیتی برای بارداری ندارد، لذا لازمه جوانی جمعیت ترویج زایمان طبیعی است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از کار‌های صورت گرفته برای تشویق مادران برای زایمان طبیعی استفاده از ماما همراه است.

مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: مامای همراه، مامایی تحصیل‌کرده است که اصول زایمان بدون دخالت پزشکی را با گذراندن دوره‌های آمادگی زایمان و روش‌های کاهش درد را فرا گرفته و به مادران باردار خدمات متناسب با شرایط آنها ارائه می‌دهد.

وی اضافه کرد: ماما همراه از هفته ۲۰ تا ۳۷ حاملگی به مادر باردار در ۸ جلسه ۹۰ دقیقه‌ای با ارائه آموزش‌های لازم خدمات ارائه می‌دهد و در صورت تمایل مادر می‌تواند بعد از این مدت هم به فعالیت خود ادامه دهد.

کاظمی خاطرنشان کرد: در بیمارستان‌ها، مامای همراه می‌تواند همراه مادر در اتاق زایمان حاضر شوند و به او در زایمان کمک و پشتیبانی دهد، اگرچه مامای همراه اجازه دخالت در فرآیند زایمان را نخواهد داشت.

کاظمی با بیان اینکه ۴۰ ماما در این طرح مشارکت دارند، تصریح کرد: تمامی ماما‌های شاغل در بیمارستان و بهداشت در این زمینه آموزش دیده‌اند که مادران باردار در صورت تمایل می‌توانند و با مراجعه به خدمات مشاوره مامایی درخواست ماما همراه کنند.

وی گفت: بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان در سه حوزه آموزش، بهداشت و درمان مشغول به فعالیت هستند که تعدادی در بخش خصوص به عنوان ماما مطب‌دار در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • فیلم/ وداع جانسوز مادر فلسطینی با نوزاد شهیدش
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟