Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@20:40:23 GMT

معجزه طب سنتی برای افزایش شیر مادر

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۳۲۳۹

برخی از مادران در دوران شیردهی به دلایل مختلف از جمله به دلیل تغذیه نامناسب، از شیر کافی برای نوزارد خود برخوردار نیستند؛ در ادامه به برخی از نسخه‌ها و خوراکی‌های افزایش‌دهنده شیر مادر بر اساس آموزه‌های طب سنتی اشاره شده است:

ـ اگر 1 واحد گزنه را با 2 واحد رازیانه و 2 واحد شوید مخلوط و با شیر دم کرده و با عسل میل کنید باعث زیاد شدن شیر مادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ـ اگر روزی یک لیوان عرق رازیانه را با کمی عسل میل کنید شیر را زیاد می‌کند.

ـ خوردن روزانه چند دانه بادام درختی مفید است؛ باید مثل آدامس جویده شود تا جذب بزاقی صورت گیرد (یادتان باشد‌، مغزها تا زمانی که داخل غلاف هستند، مفیدند)

ـ در هفته چند روز صبحها ارده و شیره انگور را مخلوط و کرده میل کنید.

ـ کاهو ، مویز صبحگاهی‌، خرما، سیب ، انگور ، خربزه ، گلابی برای زیاد شدن شیر مادر مفید است.

ـ مصرف ریحان و پونه همراه غذا فراموش نشود.

ـ روی غذا زیره ریخته شود.

ـ همراه غذا در صورت امکان کاهو مصرف شود.

ـ روزی 3 لیون چای رازیانه همراه با عسل خورده شود.

ـ شیره خرما، انجیر و انگور مصرف شود.

ـ مصرف خربزه هم خیلی برای افزایش شیر مفیده است.

ـ سوپ را همراه با زردک(هویج ایرانی) پخته و مصرف شود.

ـ زیره سبز

ـ تخم جعفری و برگ آن

ـ سبزی یا عرق کاسنی

ـ انواع ترب

ـ شلغم و بذر شلغم

ـ تره و بذر تره

ـ پیازچه و بذر آن

ـ کاهو سکنجبین

ـ زردک یا هویج و بذر هویج

ـ سبزی‌های کوهی و بذر شوید و گشنیز

جو، گندم، کلم و برگ کلم، گوشت تازه بزغاله، مغز گوسفند، پستان گوسفند، گوشت گوساله جزء خوراکیهای شیرافزا هستند.

همچنین می‌توان از غذاهای شیر‌افزای مانند باقالی‌پلو با آب گوشت‌، خورش بِه، خورش سیب، خورش فسنجان، خورش کدو، خورش کرفس، کلم پلو، عدس‌پلو و آبگوشت نخود و لوبیا با لیموعمانی استفاده کرد.

البته باید توجه داشت، کنترل استرس و حفظ شادابی و روحیه مادر نیز در افزایش شیر تاثیر بسزایی دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تغذیه شیر طب سنتی چای گوشت مغز استرس استرس چای شیر طب سنتی مغز شیردهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد

به گزارش خبرآنلاین، بسته به وضعیت بیمار، ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد درد وجود داشته باشد. نوشیدن آب زیاد برای دفع سنگ کلیه ضروری به نظر می‌رسد. درد شدید در پهلو، دردی که به قسمت تحتانی شکم و کشاله ران کشیده می‌شود، درد در هنگام ادرار، حالت تهوع و استفراغ، نیاز مداوم به ادرار کردن، تب و لرز (در صورت وجود عفونت)، از علائم ابتلا به سنگ کلیه هستند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت جامعه اگر می‌خواهید از تشکیل این سنگ‌ها پیشگیری کنید، باید از علل ابتلا به این سنگ‌ها آگاه باشید. ۸ علت که خطر ابتلا به این عارضه را تشدید می‌کنند، شامل موارد زیر است:

_ مصرف نوشابه: اگر فکر می‌کنید نوشیدن نوشابه‌ها به هضم موثر غذا کمک می‌کند، در اشتباه هستید. بر اساس تحقیقات، فروکتوز موجود در این نوشیدنی‌ها باعث افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه می‌شود. مصرف روزانه یک قوطی نوشابه خطر ابتلا به سنگ کلیه را تا ۲۳ درصد افزایش می‌دهد.

_ خوردن بیش از حد گوشت: این روند باعث افزایش اسید اوریک بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را بالا می‌برد. کسانی که گیاهخوار هستند یا بیشتر ماهی می‌خورند، ۳۰ تا ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر این عارضه هستند.

_ مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین C: بر اساس مطالعات اخیر، مکمل‌های ویتامین C عامل ابتلا به سنگ کلیه هستند. کسانی که بیش از ۷ مکمل ویتامین C در هفته دریافت می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه هستند؛ زیرا ویتامین C در فرم اگزالات دفع می‌شود و می‌تواند در مجاری کلیوی به سنگ تبدیل شود. البته هیچ ارتباطی بین غذاهای طبیعی سرشار از این ویتامین و ابتلا به سنگ کلیه وجود ندارد.

_ عدم دریافت کافی مرکبات: مرکبات حاوی سیترات هستند؛ ترکیباتی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می‌دهند. افزودن لیمو به آب آشامیدنی، راهی آسان برای پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه است.

_ مصرف کم کلسیم: تصور اکثر مردم این است که کاهش مصرف کلسیم باعث کاهش خطر ابتلا به سنگ‌های کلیوی می‌شود. این فرض اشتباه است چون بنا به نتایج تحقیقات، افرادی که رژیم‌های کم کلسیم دارند، بیشتر به سنگ کلیه مبتلا می‌شوند.

_ خوردن بیش از حد سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات سرشار از اگزالات هستند و همانطور که گفته شد، این ماده خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اگر سابقه ابتلا به سنگ کلیه را دارید، این سبزیجات را کمتر مصرف کنید.

_ کم آبی بدن: ننوشیدن کافی آب خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۲ لیتر مایعات را در طول شبانه روز مصرف می‌کنید.

_ مصرف زیاد نمک: مصرف نمک به میزان زیاد باعث افزایش مقدار کلسیم دفع شده توسط کلیه می‌شود و خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کند. اکثر نمک مصرفی ما در غذاهای فراوری شبه پنهان است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904021

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • دمای هوای کرمانشاه افزایش می‌یابد
  • هوایی خنک و نیمه‌ابری مهمان مازندران
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • کرمانشاه بارانی می‌شود
  • وزش باد شدید همراه با افزایش ابر در برخی نقاط استان قم
  • هوای صاف و آفتابی در مازندران