Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@15:43:35 GMT

برای افزایش شیر مادر چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۷۷۰۱۷

در این مطلب به برخی از اصلی‌ترین نسخه‌های افزایش "شیر مادر" بر اساس آموزه‌های طب سنتی اشاره شده است. ناطقان: برخی از مادران در دوران شیردهی به‌دلایل مختلف از جمله به‌دلیل تغذیه نامناسب، از شیر کافی برای نوزاد خود برخوردار نیستند؛ در ادامه به برخی از نسخه‌ها و خوراکی‌های افزایش‌دهنده شیر مادر بر اساس آموزه‌های طب سنتی اشاره شده است:

ــ اگر ۱ واحد گزنه را با ۲ واحد رازیانه و ۲ واحد شوید مخلوط و با شیر دم کرده و با عسل میل کنید باعث زیاد شدن شیر مادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ــ اگر روزی یک لیوان عرق رازیانه را با کمی عسل میل کنید شیر را زیاد می‌کند.

ــ خوردن روزانه چند دانه بادام درختی مفید است؛ باید مثل آدامس جویده شود تا جذب بزاقی صورت گیرد (یادتان باشد، مغز‌ها تا زمانی که داخل غلاف هستند، مفیدند).

ــ در هفته چند روز صبح‌ها ارده و شیره انگور را مخلوط و میل کنید.

ــ کاهو، مویز صبحگاهی، خرما، سیب، انگور و گلابی برای زیاد شدن شیر مادر مفید است.

ــ مصرف ریحان و پونه همراه غذا فراموش نشود.

ــ روی غذا زیره ریخته شود.

ــ همراه غذا در صورت امکان کاهو مصرف شود.

ــ روزی ۳ لیوان چای رازیانه همراه با عسل خورده شود.

ــ شیره خرما، انجیر و انگور مصرف شود.

ــ مصرف خربزه هم خیلی برای افزایش شیر مفید است.

ــ سوپ همراه با زردک (هویج ایرانی) پخته و مصرف شود.

ــ زیره سبز

ــ تخم جعفری و برگ آن

ــ سبزی یا عرق کاسنی

ــ انواع ترب

ــ شلغم و بذر شلغم

ــ تره و بذر تره

ــ پیازچه و بذر آن

ــ کاهو سکنجبین

ــ زردک یا هویج و بذر هویج

ــ سبزی‏های کوهی و بذر شوید و گشنیز

جو، گندم، کلم و برگ کلم، گوشت تازه بزغاله، مغز گوسفند، پستان گوسفند و گوشت گوساله جزء خوراکی‌های شیرافزا هستند.


همچنین می‌توان از غذا‌های شیر‌افزایی مانند باقالی‌پلو با آب گوشت، خورش بِه، خورش سیب، خورش فسنجان، خورش کدو، خورش کرفس، کلم‌پلو، عدس‌پلو و آبگوشت نخود و لوبیا با لیموعمانی استفاده کرد.

البته باید توجه داشت، کنترل استرس و حفظ شادابی و روحیه مادر نیز در افزایش شیر تأثیر بسزایی دارد. منبع: تسنیم برچسب ها: طب سنتی ، افزایش شیر مادر ، دمنوش

منبع: ناطقان

کلیدواژه: طب سنتی افزایش شیر مادر دمنوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۷۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند