Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@18:18:20 GMT

طب سنتی|دستورات غذایی برای افزایش شیر مادر

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۶۵۷۸۱

طب سنتی|دستورات غذایی برای افزایش شیر مادر

برای افزایش شیر مادر در منابع طب سنتی، دستورات تغذیه‌ای و غذایی متنوعی ارائه شده است که اهم این دستوارت را در ادامه می‌خوانیم. ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵ اجتماعی طب سنتی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ در سال اول زندگی نوزاد "شیر مادر" غذای اصلی کودک است و اکثر مواد مورد نیاز رشد وی از طریق شیرمادر تامین می‌شود؛ رعایت توصیه‌های زیر به بهبود کیفیت و افزایش شیر در مادران ‌شیرده کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین مواد غذایی برای مادر شیرده

ـ نان گندمِ خوب پخته شده، گوشت بره، بزغاله، ماهی تازه، کرفس، کنجد، برگ چغندر، آش پخته شده با نخود و جو، کاهو، بادام، فندق.

غذاهای مضر برای مادر شیرده

ـ خردل، نعناع، پیاز خام، سیر

برای غلیظ شدن شیر زنانی که شیر آنها رقیق است

ـ خواب سرشب و استراحت کافی، مصرف شیره انگور با نان گندم کامل به عنوان صبحانه یا شام.

دلایل کم بودن شیر مادر

ـ غلبه حرارت بالا بر بدن؛ در این موارد، استفاده از سوپ جو و برگ چغندر برای افزایش شیر مفید است.

ـ غلبه سردی بر بدن یا گرفتگی مجاری شیر؛ استفاده از زردک، هویج یا تخم آن همچنین‌ بادکش گرم زیر سینه در افزایش شیر موثر است.

ـ کمبود شیر به دنبال کم غذایی مادر؛ افزودن سیاهدانه، رازیانه و تخم شوید به رژیم غذایی به افزایش شیر کمک می‌کند.

رژیم غذایی برای افزایش شیر مادر

1. اگر یک واحد گزنه را با 2 واحد رازیانه و 2 واحد شوید مخلوط و با شیر دم کرده و با عسل میل کنید باعث زیاد شدن شیر مادر می‌شود.

2. اگر روزی یک لیوان عرق رازیانه را با کمی عسل میل کنید شیر را زیاد می‌کند.

3. خوردن روزانه چند دانه بادام درختی مفید است

4. در هفته چند روز صبح ها ارده و شیره انگور را مخلوط و میل کنید.

5. کاهو ، مویز صبحگاهی‌، خرما، سیب، انگور برای زیاد شدن شیر مادر مفید است.

6. مصرف ریحان و پونه همراه غذا فراموش نشود.

7. روی غذا زیره ریخته شود.

8. شیره خرما، انجیر و انگور مصرف شود.

9. سوپ همراه با زردک (هویج ایرانی) پخته و مصرف شود.

10. جو، گندم، کلم و برگ کلم، گوشت تازه بزغاله، مغز و شیردان گوسفند جزء خوراکی‌های شیرافزا هستند.

طب سنتی|دستور 4گانه برای رفع "افسردگی"طب سنتی |"کودک بیش‌فعال" خود را چگونه درمان کنیم؟"طب سنتی" به‌جای سرکوب علائم بیماری در پی "درمان ریشه‌ای" استتوجه ویژه رهبر معظم انقلاب به یک منبع مهم طب سنتی + فیلمبا 17 نکته کلیدی "نوشیدن آب" از نگاه طب سنتی و اسلامی آشنا شوید6 دستور ساده طب سنتی برای درمان "غلظت خون""کبد" خود را با مصرف این گیاه در برابر سموم شیمیایی محافظت کنیدطب سنتی| مهم‌ترین عامل ابتلا به "کبد چرب" را بشناسید

انتهای پیام

Rsaadati/P/S2,1302/CT12 واژه های کاربردی مرتبط طب سنتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۵۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی

به گزارش خبرآنلاین، سیده سمیه اصغری بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان داده و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود.

وی بیان کرد: تغییرات سبک غذایی نیز ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند لذا افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی شما سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

اصغری گفت: زنجبیل ماده غذایی است که به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک کرده و لذا چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل است.

به گزارش ایسنا، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بهتر است در طول فصل آلرژی از مرکباتی مثل پرتقال،گریپ فروت و لیمو ترش استفاده کنید، افزود: استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌تواند گزینه خوبی باشد.

وی بیان کرد: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود،اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می‌آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است.

اصغری افزود: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود و در زمان پخت راحت تر در بدن جذب شده و بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: کورستین در پیاز به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل کرده و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز، محتوای کورستین پیاز را کاهش داده بنابراین برای تاثیر حداکثری بهتر است پیاز به صورت خام مصرف شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903095

دیگر خبرها

  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند