Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@22:46:16 GMT

افزایش شیر مادران با روش‌های خانگی

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۵۲۸۹

افزایش شیر مادران با روش‌های خانگی

مادران شیرده قبل از اینکه به سراغ داروها بروند با برداشتن چند گام ساده می‌توانند به افزایش شیرشان کمک کنند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، برخی از مادران در دوران شیردهی به دلایل مختلفی از جمله استرس، تغذیه نامناسب، مصرف برخی داروها، گیاهان، زایمان دشوار، از دست دادن خون، زایمان زودرس و یا دیابت از شیر کافی برخوردار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب به برخی نسخه‌های خانگی که باعث افزایش شیر مادر می‌شوند اشاره خواهیم کرد.

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند مادران شیرده ۱ قاشق غذاخوری گزنه، ۲ قاشق رازیانه و ۲ قاشق شوید را با شیر دم کرده و با عسل میل کنند.

به گفته محققان جویدن روزانه مقداری بادام درختی و مصرف ارده به همراه شیره انگور در صبح‌ برای افزایش شیر مادر بسیار تاثیرگذار است. همچنین نوشیدنی تهیه شده از مخلوط هویج و شیرکم چرب نیز برای این منظور بسیار مناسب خواهد بود.

بسیاری از میوه‌ها و آبمیوه‌ها ضمن افزایش رطوبت بدن، خونساز هم هستند که بسته به وضعیت مزاجی مادر برای افزایش شیر او قابل استفاد هستند. مادران به منظور افزایش شیر بهتر است میوه و آبمیوه تازه استفاده کنند. متخصصان توصیه می‌کنند هنگام استفاده از آبمیوه‌ها مقداری عسل به آن‌ها اضافه شود.

کاهو، گلابی، مویز، خرما، انگور، جو، گندم، گوشت تازه بزغاله، مغز گوسفند و گوشت گوساله از خوراکی‌ها و موادغذایی مفید برای افزایش شیر مادر محسوب می‌شوند.

غذاهای افزایش دهند شیر مادر

به گفته متخصصان غذا‌هایی مانند باقالی پلو همراه سوب زردک، خورشت به، خورشت کرفس، خورشت فسنجان، خورشت کدو، کلم پلو برای افزایش شیر مادر بسیار مناسب هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: شیر مادر نوزاد کودک مادران شیرده افزایش شیر مادر برای افزایش شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۵۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!